Hovorte už konečne pravdu. Šéf policajných odborov zmrazil celé Nemecko zdrvujúcim prejavom o migrantoch

    0
    Šéf nemeckých policajných odborov Rainer Wendt (Autor: ReproFoto: YouTube)

    Podľa Wendta je ohrozené vnútorné fungovanie nemeckého štátu. „Nemecko sa nedokáže vyrovnať so stratou kontroly nad svojimi hranicami. Identifikácia prichádzajúcich migrantov vôbec nefunguje. O státisícoch z nich nemáme žiadne relevantné informácie. Musíme začať týmto vážnym problémom čeliť a byť v tomto smere veľmi aktívni. Doba romantického opisu nereálnej situácie je preč. Toto je tvrdá realita,“ uviedol Wendt.

    Wendt ďalej upozornil na tristnú situáciu v Berlíne, kde už viac ako tridsať rokov vládne kriminálnemu podsvetiu približne dvadsať rozvetvených arabských rodín, ktoré dnes majú asi tisíc príslušníkov. „Už tridsať rokov obchodujú s drogami, podieľajú sa na organizovanom zločine, páchajú vraždy zo cti a presadzujú detské sobáše. V niektorých častiach mesta majú svoje vlastné pravidlá v oblasti fungovania cestnej premávky a aj v iných oblastiach života žijú podľa vlastných zákonov,“ pokračoval.

    „Mnohí z prichádzajúcich migrantov nemajú záujem sa akokoľvek integrovať, ale pripoja sa k týmto gangom. A tento problém sa ani zďaleka netýka len Berlína. V Düsseldorfe majú problém so zločincami z krajín severnej Afriky, ktorí sem prišli ešte pred rokom 2015. Tamojšie úrady evidujú 2 244 páchateľov, ktorých neboli schopné odsúdiť ani deportovať. Myslíte si, že teraz sa nám to zrazu podarí?“ čuduje sa Wendt „integračnému optimizmu“ vládnucich elít.

    „Ale v poslednom čase začína aspoň občas víťaziť rozum nad romantickými predstavami. Samozrejme, s výnimkou Zelených a Die Linke. Bohužiaľ, ešte v nedávnej minulosti to tak nebolo. Keby policajný šéf v Kolíne nad Rýnom vyjadril v októbri 2015 obavy z možného obťažovania nemeckých žien africkými prisťahovalcami a požiadal by o umiestnenie ďalších bezpečnostných kamier a posíl na silvestrovské oslavy, asi by ho prepustili,“ uviedol.

    „Ženy sú v dôsledku pôsobenia islamistov odsúvané z verejného priestoru. Čoraz menej sa ich zúčastňuje na rôznych festivaloch a verejných podujatiach. To je dôkazom postupnej straty slobody, čo predsa nemôžeme akceptovať. Musíme sa usilovať o to, aby sa ženy vrátili bez obáv späť do verejného priestoru. V Nemecku musíme presadzovať platné zákony a naše kultúrne vzorce proti všetkým, ktorí ich nechcú tolerovať,“ uzavrel Wendt.

    - Reklama -