Gauliederova manželka prehovorila. Proti manželovi mal ísť Paška

    0
    František Gaulieder. (Autor: facebook: František Gaulieder)

    Zuzana Gauliederová si pri poslednej rozlúčke s manželom dala sľub, že v jeho ceste bude pokračovať. Svoj sľub musím dodržať. Budem dbať na to, aby všetky podozrenia z páchania trestnej činnosti v našom meste boli riadne prešetrené,“  uviedla pre denník Nový Čas.

    Prízvukovala tiež, že nedovolí, aby prácu, ktorú jej manžel začal, či už v parlamente, alebo ako mestský poslanec, niekto znehodnotilHlásim sa ku všetkým kauzám, ktoré môj manžel nestihol dotiahnuť,“ vyhlásila.

    Kriticky sa vyjadrila na margo primátora Galanty Petra Pašku, ktorého Gaulieder kritizoval za zákazku na rekonštrukciu mestského neogotického kostola. Zo vzniku kompromitujúcich fotografií, ktoré mali jej manžela znemožniť, viní Gauliederová Paškovo okolie. „Aj preto a tiež pre iné dôvody som písala jemu, že si naša rodina neželá, aby sa, nedajbože, zúčastnil poslednej rozlúčky s mojím manželom,“ hovorí Gauliederová.

    Bývalý poslanec zahynul koncom marca pod kolesami vlaku. V prípade jeho záhadnej smrti nie sú zatiaľ žiadne nové informácie. Polícia pracuje s viacerými verziami vedie trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a obmedzovania osobnej slobody.

     

    - Reklama -