Fico sa dostal na Orbánovu úroveň. Slovenský premiér ukradol nápad od maďarskej vlády, píšu maďarské médiá

    0
    Maďarský premiér Viktor Orbán a jeho slovenský kolega Robert Fico (Autor: TASR)

    Printové i elektronické médiá informovali o politickom vývoji na Slovensku pod titulkami: “Fico po vražde novinára hovorí o prevrate a vyťahuje Sorosa”, “Fico sa dostal na Orbánovu úroveň, za vládnou krízou vidí Georgea Sorosa” či “Slovenský premiér ukradol nápad od maďarskej vlády”. Ďalšie nadpisy znejú: “Na Slovensku podľa Fica pripravujú prevrat, za čertovským plánom stojí aj Soros”, “Robert Fico by vládnu krízu riešil nadávaním na Sorosa”, “Fico sa obáva prevratu, nadáva na Sorosa”, “Ficove nadávanie na Sorosa zaskočilo aj koaličného partnera” alebo “Od vraždy novinára až po Sorosa – chaos na Slovensku”.

    Fico v pondelok povedal, že na Slovensku sa deje pokus o destabilizáciu krajiny a naznačil, že svojimi vyjadreniami k tomu prispieva aj prezident Kiska.

    “A za týmto názorom si stojím,” povedal Fico. Nepriamo poukázal, že za prejavom, s ktorým vystúpil Kiska v nedeľu, môže byť americký miliardár George Soros. Fico preto vyzval Kisku, aby verejnosti vysvetlil, čo robil 20. septembra 2017 v New Yorku, “kde prebehlo stretnutie, na ktorom nemal Kiska so sebou žiadneho zástupcu slovenského ministerstva zahraničných vecí”.

    - Reklama -