FOTO Nepomýlil sa náhodou? Prešovský kandidát na župana zvolil netradičnú reklamu. Svojich voličov oslovuje v Bratislave

    0
    Predseda KDH Milan Majerský Foto: Facebook: Milan Majerský

    Primátor mesta Levoča Milan Majerský kandiduje v jesenných župných voľbách na predsedu Prešovského kraja za KDH v rámci spolupráce medzi stranami SaS a OĽaNO, ktoré idú s KDH do župných volieb spoločne.

    Podľa Majerského je najväčším problémom v Prešovskom kraji odliv múdrych hláv a pracovitých rúk. Jednak na západ krajiny, ale aj na západ Európy. „To je dlhodobý problém, ktorý samotná vláda Slovenskej republiky, respektíve kabinety, ktoré tu doteraz boli, neriešili. Tento odchod mladých vytvára veľký nedostatok. Cestu, ako toto riešiť, vidím jedine v tom, že prilákame investorov na východ krajiny,“ povedal v rozhovore pre PL kandidát na župana. Viac sa dočítate TU.

    Východniari, príďte zmeniť náš kraj

    V súvislosti so svojím výrokom o odlive ľudí na západ krajiny si uvedomuje, že aj v samotnej Bratislave sa nachádza veľa východniarov, ktorí by mu mohli dať potenciálne hlas vo voľbách. Preto zvolil netradičnú reklamu.

    Predseda KDH zverejnil na svojom Facebooku fotografiu bilboradu Majerského, ktorý apeluje práve na východniarov. „Východniari, 4. novembra príďte zmeniť náš kraj,“ píše sa na bilborde umiestnenom v Bratislave.

    Aj predseda kresťanských demokratov Hlina apeluje vo svojom príspevku práve na týchto voličov: „Milan Majerský volá východniarov domov na voľby. Východniari, pomôžte zmeniť svoj kraj, pomôžte priniesť zmenu.“

    - Reklama -