FOTO Facka od Belousovovej, osol, striekačky. Pozrite si „naj“ momenty Igora Matoviča

    0
    Igor Matovič privádza osla na Úrad vlády SR (Autor: TASR)

    Na snímke prázdne miesto, na ktorom sedáva opozičný poslanec NR SR Igor Matovič. Viac sme o dôvodoch jeho odchodu z parlamentu písali TU.

    Matovič počas odvolávania premiéra Roberta Fica zo 14. februára 2017.

    Predseda SaS Richard Sulík a predseda strany OĽaNO-NOVA Igor Matovič počas protestného zhromaždenia občanov, ktoré pred obytným komplexom Bonaparte v Bratislave zorganizovala opozícia. 

    Na snímke vpravo predseda SNS Andrej Danko a vľavo Igor Matovič z hnutia OĽaNO-NOVA pred televíznou debatou v RTVS k výsledkom volieb do Národnej rady SR v nedeľu 6. marca 2016.

    Matovič rozprestiera transparent s Ficom a nápisom Chránime zlodejov.

    Matovič v tričku s nápisom Fico chráni zlodejov“ stojí pred rečníckym pultom počas vystupovania premiéra Roberta Fica v pléne NR SR  počas Hodiny otázok. Uprostred poslanec za SMER-SD Viliam Jasaň.

    Mimoriadna schôdza aj o situácii v spoločnosti Váhostav-SK.

    Matovič na tribúne počas protestu za odvolanie predsedu NR SR Pavla Pašku.

    Igor Matovič reční v júli 2014 o nahrávke s Radoslavom Procházkom, v ktorej malo ísť o ceny reklamy v Matovičových novinách a platenie bez faktúry.

    Matovič privádza osla na Úrad vlády SR ako dar predsedovi vlády SR Robertovi Ficovi.

    Počas odvolávania premiéra Roberta Fica.

    Matovič reční do megafónu po skončení sa schôdze v rokovacej sále.

    Brífing opozičných poslancov po neúspešnom odvolávaní ministra spravodlivosti Tomáša Boreca.

    Matovič obsypáva injekčnými striekačkami poslanca SaS Martina Poliačika.

    Voľba generálneho riaditeľa Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) v roku 2012.

    Tlačová konferencia rómskeho poslanca Petra Polláka (vľavo) z hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti k návrhom riešenia tzv. rómskej problematiky.

    Predseda Národnej rady SR Pavol Hrušovský zvolal 16. marca 2012 v Bratislave stretnutie predsedov politických strán a predsedov politických hnutí.

    Diskusná relácia k výsledkom predčasných parlamentných volieb na Slovensku.

    Matovič prichádza aj s rodinou hlasovať počas predčasných volieb do Národnej rady SR 10. marca 2012 v Trnave. 

    Matovič so Sulíkom v rozhovore s demonštrantmi počas protestu  Gorila.

    Časť osobností, ktoré oznámili odchod z kandidátky Obyčajných ľudí a nezávislých osobností. 

    Igor Matovič pozýval na skúšku na detektore lži šéfa OKS Petra Zajaca a lídra KDS Vladimíra Palka. Spolu s nimi mal ísť aj on sám, pričom by odpovedali na otázku, či niekedy zobrali úplatok.

    Počas rokovania v parlamente vytiahol Matovič aj takýto transparent.

    Nezaradený poslanec NR SR Igor Matovič odhaľuje v roku 2012 nový znak na vstupných dverách parlamentu s obrazom gorily s banánom.

    Tlačová konferencia Obyčajných ľudí a nezávislých osobností 14. decembra 2011  v Bratislave, kde predstavili kandidačnú listinu do parlamentných volieb. 

    Igor Matovič pred Úradom vlády SR 12. októbra 2011 v Bratislave počas brífingu k aktuálnej politickej situácii po páde vlády Ivety Radičovej.

    Poslanci Národnej rady SR 13.októbra 2011 mali v rámci 24. schôdze rokovať až dovtedy, kým neschvália euroval. Matovič reční o eurovale.

    Matovič prišiel v piatok 29. júla 2011  na vypočutie na Generálnu prokuratúru SR v Bratislave, aby presvedčil budúceho generálneho prokurátora Jozefa Čentéša o tom, že politické nominácie, ktoré sa na Slovensku organizovane prevádzkujú už od čias hlbokého socializmu, nie sú nič iné ako korupcia.

    Predseda strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík oznamuje, že Jozef Viskupič, Martin Fecko a Erika Jurinová z hnutia Obyčajní ľudia (OĽ) zostávajú v poslaneckom klube strany SaS.

    Strana SaS vylúčila z klubu Igora Matoviča, ktorý zahlasoval so Smerom. Matovič oznamuje, že sa stáva nezávislým poslancom. 

    Líder Obyčajných ľudí, vtedy ešte poslanec za SaS, Igor Matovič v sprievode svojich straníckych kolegov Eriky Jurinovej, Jozefa Viskupiča a Martina Fecka vo foyer Národnej rady SR v Bratislave informovali 10. februára  2011 o svojom postoji pri hlasovaní k zákonu o štátnom občianstve SR.

    Na snímke vpravo poslanec NR SR Igor Matovič, vľavo poslanec NR SR Jozef Viskupič a uprostred asistentka poslanca Jozefa Viskupiča Jana Hírešová čakajú so srdcami na maďarského premiéra Viktora Orbána 28. januára 2011 pred vchodom do NR SR .

    Na snímke odťahujú auto poslanca NR SR za SaS Igora Matoviča, ktoré odstavil na priechode pre chodcov na Kamennom námestí v Bratislave 16. septembra 2010 v rámci kampane za referendum.

    V roku 2010 sa Igor Matovič preslávil, keď dostal facku od podpredsedníčky SNS Anny Belousovovej. Utŕžil ju priamo v rokovacej sále národnej rady. Pán Matovič zrejme nemá dostatočnú výchovu a nevie, ako sa správať k dáme. Ja som sa mu snažila takou jemnou formou pripomenúť, ako by sa muž k dáme správať mal,“ reagovala vtedy na incident Belousovová.


    - Reklama -