Europoslankyňa si podala šéfa ľudákov: Poznáte cícer, pestovali ho už aj naši predkovia. Len Kotleba v ňom vidí moslimov

    0
    Monika Flašíková-Beňová (Autor: Facebook)
    „Nátierky sú halal. Halal znamená, že to môžu jesť aj ortodoxní moslimovia,“ cituje Kotlebove vyjadrenia z mítingu s voličmi vo Veľkom Krtíši Denník N. Práve Lunterove cícerové nátierky spojil Kotleba s moslimami a hrozbou, ktorú podľa ĽSNS predstavujú. Europoslankyňa za Smer-SD Monika Beňová si nenechala ujsť príležitosť a na sociálnej sieti si Kotlebu podala v komentári plnom emotikonov. 
     
    Beňovej komentár v úvode pripomína reklamu na cícer, ale europoslankyňa Kotlebov zvrat proti Lunterovi otočila práve na banskobystrického župana. 
     
    „Poznáte cícer, pestovali ho už aj naši predkovia. Je veľmi zdravý, má vysoký podiel vlákniny, pomáha proti zvýšenému cholesterolu, je vhodný pre celiatikov, nenafukuje, na rozdiel od iných strukovín, je účinný na zlepšenie trávenia a proti žalúdočným problémom a chutí na slano aj na sladko. Len Kotleba v ňom vidí moslimov,“ píše Beňová. 
     
    V závere nechýba dodatok, v ktorom europoslankyňa nepriamo útočí na predošlé vyjadrenia Mariana Kotlebu a fakt, že sa sociálnymi sieťami šíria fotky poslancov ĽSNS čakajúcich na kebab. „Nie dosť, že je neschopný historik, ešte aj uráža jedlá našich predkov. Simplemente (jednoducho) Kotleba. Tak hlavne, že s kebabom je zadobre,“ dodáva Beňová s viacerými „smajlíkmi“ medzi vetami. 
     
     
    - Reklama -