Eurofondová prestrelka medzi Remišovou a Glváčom: Úpal asi dostalo viac ľudí. Zaznelo aj meno Radičovej a Palka

    0
    Veronika Remišová (Autor: TASR)

    V pondelok popoludní reagovala členka OĽaNO prostredníctvom svojho facebookového profilu na predtým medializované informácie, ktoré zverejnil podpredseda parlamentu a vysoký člen vládneho Smeru Martin Glváč.

    Aj Glváč komunikoval cez sociálnu sieť Facebook, pričom kritizoval Remišovú za to, že zámerne nespomenula 35-miliónovú dotáciu pre Paneurópsku vysokú školu. Na spomenutej univerzite pôsobia  o. i. Iveta Radičová ako dekanka, respektíve Vladimír Palko ako prodekan.

    „Opozičná kolegyňa Veronika Remišová, ktorá sa hrá na spravodlivú, si to nevšimla alebo si to zámerne nevšíma. Naozaj zaujímavo si vyberá terče. Aj keď nemáte nič spoločné s eurofondami a niekedy v minulosti ste prešli okolo nejakých ľudí, pani Remišová neváha klamať a okamžite na vás vyleje vedrá špiny. 35 miliónov eur, viac ako miliarda korún, pre súkromnú školu so známymi osobami, pred tým si pani Remišová radšej zakrýva oči,“ tvrdil Glváč vo svojom statuse.

    Ako to už v takýchto situáciách býva zvykom, Remišovej protireakcia nenechala na seba dlho čakať.

    „Takže najskôr hovorila SNS, že na eurofondoch na vedu a výskum sa nabalili ľudia v pozadí Smeru. Potom SNS dodala, že Smer spolupracuje s OĽaNO v boji proti SNS. Dnes minister SNS všetko poprel a vyhlásil, že projekty boli v poriadku. Vzápätí na to Smer hovorí, že eurofondy riadené SNS akože zneužíva Vladimír Palko a Iveta Radičová, a teda že snáď pre zmenu majú biznis s SNS oni. Ako vraví pán Bugár, úpal asi dostalo viac ľudí,“ napísala Remišová, pričom za svoj komentár ešte pridala populárneho „smajlíka“.

    - Reklama -