Ďuriš Nicholsonová: Mihála som sa pokúšala prehovoriť. SaS síce nekončí, ale…

    0
    Lucia Ďuriš Nicholsonová (Autor: TASR)
    Strana SaS bude podľa Nicholsonovej bez Jozefa Mihála, ktorý z nej pred pár dňami odišiel, „chudobnejšia“ po odbornej stránke. „Viem, že sa slovo odborník pri rôznych poslancoch skloňuje v rôznych tvaroch, ale on bol taký odborník, že keď začal rozprávať v pléne, ostatní boli ticho,“ uviedla poslankyňa s tým, že pod slovom „ostatní“ myslela aj poslancov vládneho Smeru. 
     
    V rozhovore Nicholsonová tvrdí, že každý je nahraditeľný a „SaS síce neskončí, ide ďalej, ale nemáme nikoho, kto by tak rozumel sociálnej oblasti, oblasti odvodov a dôchodkového systému“. 
    Mihál sa podľa Nicholsonovej pokúšal zmeniť Sulíka, a preto ho vraj aj presviedčala, aby zostal v strane a pokúšal sa o to aj naďalej. „Aj kvôli ľuďom, ktorí nás volili, lebo si myslím, že sa tí naši úplne neprekrývajú so Sulíkovými voličmi,“ priznala poslankyňa. 
     
    Lucia Ďuriš Nicholsonová v rozhovore súhlasí s tvrdeniami Jozefa Mihála, ktorý uviedol, že „sa Sulík ako predseda najsilnejšej opozičnej strany dostatočne nevenuje presviedčaniu voličov a viac ho zaujímajú imigranti, situácia v Nemecku, pád eura či hejtovanie“. 
     
    Celý rozhovor nájdete TU.
     
    - Reklama -