Danko prezradil, čo ľutuje

    0
    Andrej Danko (Autor: TASR)

    O hodnosti Kapitána v zálohe predsedu parlamentu Andreja Danka sa toho už veľa popísalo. Samotný šéf národniarov sa niekoľkokrát vyjadril, že hodnosť nevráti. Svoje slová zopakoval aj v rozhovore pre portál Plus JEDEN DEŇ Podˇa jeho názoru sa celá situácia zneužíva proti nemu, nakoľko „čísla“ SNS nemajú byť po chuti všetkým. „Ak som sa však tým niekoho osobne dotkol, je mi to úprimne ľúto, nerobil som to v zlom úmysle,“ dodal.

    Kapitán Danko jedným dychom obhajuje známy výrok ministra Gajdoša „rozkaz je nad zákonom“. Podľa jeho názoru ho Gajdoš myslel v kontexte, že táto veta platí v čase vojnového stavu. Na kuloárne reči o tom, že minister obrany zvažuje odchod z funkcie Danko iba stručne odvetil, že to nezachytil.

    Šéf národniarov priznal, že jeho predsavzatie po minulom roku je vážiť si každú hodinu života a každého človeka. „Chcem sa zmeniť v spôsobe živote,“ odhalil a dodal„Chcem ignorovať zlo, zlé reakcie a zlých ľudí.“ Danko si tiež zaspomínal, na mediálnu štvanicu, ktorá sa podľa jeho názoru spustila vtedy, keď v prieskume najobľúbenejších politikov skončil na prvom mieste. Od toho momentu nebol deň, bez útoku na SNS alebo moju osobu,“ objasňuje a pokračuje „Kombinácia ĽS-NS, OĽaNO a aj niektorých iných, ktorým vadia moje percentá, mi zabezpečila takú mediálnu štvanicu, akú som si nepredstavoval ani v najhoršom sne.“

    - Reklama -