Clintonová je desivá. Môže rozpútať jadrovú vojnu proti Rusku, tvrdí známa americká ľavičiarka, ktorá radšej podporí Trumpa

    0
    Jill Steinová (Autor: Reprofoto: Youtube)
    Jill Steinová považuje Hillary Clintonovú za tu najhoršiu voľbu na post prezidenta Spojených štátov. Steinová poukazuje na to, kam sa USA dostali za uplynulé roky aj vďaka tomu, že si ľudia volili „menšie zlo“. 
     
    „Zelená“ politička tvrdí, že „menšie zlo“ si ľudia zvolili práve preto, aby sa vyhli vojnovým konfliktom. Steinová si myslí, že Obamova administratíva priniesla nielen zvýšenie vojnovej aktivity, ale aj emisií zo spaľovania fosílnych palív. 
     
    Tým „menším zlom“ Steinová myslí v prípade prezidentských volieb Donalda Trumpa, ktorý podľa nej nie je horší než Hillary Clintonová. Demokratka môže podľa Steinovej rozpútať jadrový konflikt s Ruskom. „Za Hillary Clintonovej by sme mohli veľmi ľahko skĺznuť do nukleárnej vojny vďaka politike, ktorú presadzuje v Sýrii,“ konštatuje ľavičiarka. 
     
    „Čo sa týka vojny, jadrových zbraní a potenciálnej hrozby jadrového konfliktu, je to v skutočnosti Hillarina politika, ktorá je oveľa desivejšia než u Donalda Trumpa, ktorý nechce ísť do vojny proti Rusku a chce hľadať cesty spolupráce, čo je cesta, po ktorej by sme mali nasledovať,“ uviedla Steinová. 
     
     
    - Reklama -