Chodil by premiér Matovič vôbec do práce? Absurdné, podvodníček z 10-percentnej strany predstavuje tieňovú vládu, zhodnotil Blaha

    0
    Igor Matovič (OĽaNO) a Ľuboš Blaha (Smer- SD) (Autor: TASR)

    „Ako chce táto partia niekedy viesť krajinu, ak už dnes robí užitočných idiotov trnavskému podvodníčkovi?“ pýta sa na FB v statuse Blaha. To však podľa jeho slov nie je najpodstatnejšie. „Absurdná je už sama myšlienka, že poloblázon sa hrá na to, že ide vládnuť.“

    A „pri všetkej skromnosti“ o sebe tvrdí, že on je „najlepší“: to pripomína skôr vtipy o brežnevovských aparátčikoch, nie serióznu politiku. Najšialenejšie je to, že sa do polohy tieňa vlády pasuje práve OĽaNO, glosuje smerácky poslanec.

    „Preboha, ak predstaví tieňovú vládu 30-percentná politická strana s masovou základňou, ktorá je najsilnejším opozičným subjektom, tak je to politicky úplne normálne. Ale ak tieňovú vládu predstavuje trnavský podvodníček, ktorého podpora nie je ani 10 percent, lídrom opozície je úplne iná strana a sám Matovič ako poslanec ani len nie je schopný chodiť do práce, potom z celej tej jeho trápnej tlačovečky vyvstáva jediná relevantná otázka: Chodil by ´premiér´ Matovič vôbec na úrad vlády alebo by na vládnutie kašlal zhruba tak, ako kašle na parlament?“ kladie si otázku Blaha.

    Smerák chápe, že Slovensko má blbú náladu a treba ho občas rozveseliť, „ale Matovič by už konečne mohol prestať s tým svojím šaškovaním na TA3. Radšej nech sadne s mamičkou do Fabie a jazdí s ňou po Slovensku 600 kilometrov denne ako kedysi, v starých dobrých časoch, keď sa namiesto hlúpych tlačoviek venoval tomu, čo vie najlepšie: daňovým podvodom“, bije do lídra hnutia OĽaNO Blaha.

    - Reklama -