Bugár zase búši do Matoviča. Videl sa byť ministrom a je frustrovaný. Zato Danko, ten je príjemným prekvapením

    0
    Béla Bugár (Autor: SITA)

    „Aj pán Matovič už si myslel, že bude ministrom. SaS už si pomaly rozdeľovala posty. Zrazu vznikla frustrácia a tú potom pretransformovali do toho, že nás nazývali zradcami,“ povedal v TABLET.TV Béla Bugár.

    Pokus o vytvorenie pravicovej vlády sa podľa Bugára ukázal byť nepriechodný. „Páni poslanci urobili precedens, ktorý sa môže v budúcnosti vypomstiť akejkoľvek budúcej vláde a vládnej koalícii. Týždeň po demokratických voľbách, ktoré dopadli tak, ako dopadli, nikto nevedel predpokladať ich výsledky a ani ja som si nemyslel, že vznikne takáto vláda, na námestí zvolali proti nám míting. Dokonca kričali mená jednotlivých poslancov, či Lucie Žitňanskej, alebo moje, a burcovali proti nám ľudí,“ vyjadril sa.

    Bugár tvrdí, že dostával na Facebooku množstvo vulgárnych komentov, nakoniec však zistil, že šlo o voličov OĽaNO a SaS. Naopak, postup strany Most-Híd podľa neho akceptovali až tri štvrtiny jej voličov, pričom strany OĽaNO a SaS iba zbytočne polarizujú spoločnosť.

    Bugár zároveň priznal, že predseda SNS Andrej Danko je pre neho veľmi pozitívnym prekvapením. „Vždy som hovoril, že predseda SNS je iný ako pán Slota, len som neveril, že takýmto spôsobom zmenil SNS,“ dodal.

    - Reklama -