Brexit prehlušil Kaliňáka. Fico zariskoval a oplatilo sa. Krúti hlavou komentátor

    0
    Robert Kaliňák (Autor: SITA)

    „Robert Kaliňák má aj naďalej dôveru Roberta Fica. Vysvetlenie je veľmi jednoduché. Nielen Kaliňák, ale aj Fico má obchodný vzťah s podnikateľom Ladislavom Bašternákom, ktorý je podozrivý z daňových podvodov veľkého rozsahu,“ zrekapituloval okolnosti kauzy Vagovič vo videokomentári pre Aktuality.sk.

    Komentátor tiež upozorňuje, že premiér býva v bytovom komplexe Bonaparte, ktorý patrí Bašternákovi a platí zaň len symbolickú sumu 2 650 eur. Táto cena sa diametrálne líšila od tých, ktoré sa objavili napríklad v inzeráte realitnej agentúry na byt v Bonaparte. Problematike sa podrobnejšie venovali aj ParlamentnéListy.sk. „Politicky sa však Bašternákovi investícia do Fica oplatí. Premiér v rozhodovaní evidentne nie je slobodný, takže kryje Kaliňáka aj seba,“ konštatuje Vagovič.

    Ten ďalej upozorňuje, že Ficovi prišiel vhod brexit, ktorý upriamil pohľad médií, ale aj spoločnosti úplne inam. „Odchod Veľkej Británie z Európskej únie zrejme na dlhý čas prehluší všetky domáce témy a kauzy,“ prehlásil komentátor. Na záver dodáva: „Fico skrátka v kauze Kaliňák zariskoval a vyplatilo sa. Dovtedy ťahal čas, až prišiel brexit. Boh skrátka niekedy nie je spravodlivý.“

    Ako brexit nahral do karát Ficovi a Kaliňákovi? Vysvetľuje Marek Vagovič. Zdroj: Aktuality.sk

    - Reklama -