Boris Kollár opäť zostra: Keď mám jeden krajec chleba, tak ním nakŕmim moju rodinu a nie privandrovalcov. A Rómovia žijú v osadách ako opičky

    0
    Boris Kollár, líder hnutia Sme rodina (Autor: SITA)
    Názory Borisa Kollára, ktoré na sociálnych sieťach často vidia tisícky ľudí, môžu byť niekomu proti srsti, ale líder hnutia Sme rodina tvrdí, že iba pomenúva veci pravými slovami. „Ideológia extrémizmu a fašizmu mi je absolútne cudzia,“ uviedol Kollár. Podľa portálu Aktualne.sk však jeho vyjadrenia nahrávajú do kariet radikálnym skupinám. 
     
    Svoje postoje Kollár často zverejňuje na Facebooku v krátkych videách či statusoch. V jednom z nich píše, že politikov by malo zaujímať, ako žijú slovenské rodiny „a nie nejakí migranti, ja na nich kašlem“, napísal svojho času na sociálnej sieti. „Myslel som to tak, že keď mám jeden krajec chleba, tak ním nakŕmim moju rodinu a nie ekonomických privandrovalcov,“ uviedol Kollár.
     
    Migranti a postoj k nim sú podľa Kollára témy, na ktorých sa s prezidentom Andrejom Kiskom nikdy nemôžu zhodnúť a priznal, že ho v minulosti nešetril. „Po 6. marci som sa však stal politikom, neštandardným a už si musím dávať pozor, aké slová zvolím aj smerom k nášmu prezidentovi. Po mojej návšteve u pána prezidenta sme za našou minulosťou urobili hrubú čiaru. Toto gesto od pána prezidenta si veľmi vážim,“ zdôvodnil zmenu svojej rétoriky voči prezidentovi. 
     
    Podľa Kollára je najväčší problém systém a najväčšie zaťaženie sú oligarchovia napojení na politikov. Na Slovensku je však aj ďalší problém, ktorý nesmú politici podľa lídra hnutia Sme rodiny ignorovať. Ide o Rómov, ktorí podľa Kollára „žijú v osadách pomaly ako opičky a zvieratká“.
     
    Celý videorozhovor s Borisom Kollárom nájdete TU.
     
    - Reklama -