Beňová prekvapila: Aj mne sa vyhrážali

    0
    Monika Flašíková-Beňová (Autor: TASR)
    Beňová pripomenula na sociálnej sieti situáciu spred troch rokov, keď „vyrevovali nacisti na námestí“, že ju obesia. „Písali mi, že na mňa čaká guľka do čela, že už je vykopaná jama, do ktorej ma zakopú, a podobné perly. Nezvolala som brífing a ani tlačovku, na ktorej by som sa bola bývala sťažovala na celkom konkrétnych ľudí, a ani som neprestala chodiť do parlamentu na všetky zasadnutia,“ komentuje europoslankyňa rozhodnutie lídra OĽaNO ignorovať zasadnutia parlamentu a nechodiť na ne. 
     
    Igor Matovič sa rozhodol, že sa nebude zúčastňovať na rokovaniach v národnej rade, kým jej bude predsedať Andrej Danko (SNS), ktorého opozičný poslanec označil za „nebezpečného psychopata“. O pondelkovej tlačovke sme písali viac TU aj TU.
     
    Úrad vlády na Matovičovu tlačovku reagoval slovami, že v Deň víťazstva nad fašizmom opozičný líder „otravuje spoločnosť svojou diagnózou“. V tomto sa Beňová (Smer-SD) zhoduje s kabinetom Roberta Fica. „Matovičova včerajšia paranoja by si zaslúžila už naozaj odbornú pomoc a nie pochopenie, ľútosť, ale ani posmešky,“ konštatuje europoslankyňa s prianím pekného dňa na svojom facebookovom profile.  
     
     
    - Reklama -