Bašternák má luxusné auto za milióny. Neuveríte, čo však odhalila kontrola STK

    0
    Vila Bašternáka na Havlíčkovej ulici. (Autor: pk)

    Luxusné auto značky Bugatti Veyron, ktoré patrí kontroverznému podnikateľovi Ladislavovi Bašternákovi obvinenému z daňových podvodov, najazdilo za posledné dva roky iba 87 kilometrov.

    Vyplýva to zo záznamov STK na internetovej stránke stkonline.sk, o čom informuje portál topky.sk. V roku 2013 malo auto najazdených 26 177 kilometrov, o dva roky to už bolo iba 16 460 kilometrov. Kontrola, ktorá sa uskutočnila v utorok tento týždeň, ukázala, že podľa aktuálnej technickej kontroly má auto najazdených 16 547 kilometrov. Za dva roky tak Bašternák prešiel približne jednu cestu z Bratislavy do Malaciek a naspäť.

    Za posledné dva roky sa meno Ladislava Bašternáka stalo známe celému Slovensku, pričom je najčastejšie spájané s ministrom vnútra Robertom Kaliňákom, ale aj s Robertom Ficom, ktorý býva v komplexe Bonaparte. Hoci predseda vlády vyhlásil, že v prípade obvinenia Bašternáka sa odsťahuje z Bonaparte, od 21. 3. si premiér stále len hľadá nové bývanie. Viac sme o obvinení Ladislava Bašternáka písali TU.

    - Reklama -