Anticena homofób roka. Nominovaný Kollár spoza veľkej mláky: Toto cez PL.sk odkazuje organizátorom

    0
    Boris Kollár (Autor: Reprofoto, Facebook BK)

    Anticenu organizujú mimovládky Inštitút ľudských práv a Dúhové Slovensko. V ankete môžete zahlasovať na webovej stránke ludskeprava.sk do 15. augusta.

    Ak ho pohostia, príde

    Medzi potenciálnymi víťazmi je aj líder Sme rodina, ktorý si nomináciu u organizátorov vyslúžil výrokom na margo ochrany tradičnej rodiny. „Rodina je otec, mama a deti. Maximálne mama, mama, mama, mama, mama, mama, mama a moje deti! Dvaja teploši a dieťa? Zvrátené!“ vyjadril sa na adresu homosexuálov Kollár.

    A aký názor má samotný šéf strany na túto nelichotivú nomináciu? „Toto ocenenie ma zaujíma rovnako asi ako odliv mora v Austrálii,“ prezradil pre PL.sk Kollár v súčasnosti dovolenkujúci za veľkou mlákou. Dodal, že nominácia ho absolútne nezaujíma, a mierne otráveným hlasom organizátorom adresoval tento odkaz: „Ak tam budú chlebíčky a víno, tak si tú cenu prídem prevziať.“ V súčasnosti v ankete vedie práve samotný Kollár s 268 hlasmi (27. 7. 2016).

    Cenzúra médií

    Medzi nominantmi o anticenu je aj šéf ľudákov Marian Kotleba. Ten, podobne ako Kollár, v ankete zabojuje s hláškou adresovanou LGBT komunite: „Zavedieme pravidlá na kontrolu obsahu médií, nedovolíme, aby boli deti oblbované zvrátenosťami.“

    Medzi nominovanými je aj vedenie v súčasnosti už neparlamentného KDH. „Napadli nás vyznávači kultúry smrti,“ týmto výrokom sa v reklamnej kampani snažia vysvetliť klesajúcu podporu strany.

    O homoaktivistoch a karnevaloch

    K otázke tradičnej rodiny sa vyjadrila aj ďalšia z uchádzačov o ocenenie Martina Šimkovičová. „Neomarxisti vymenili kapitál za rod, ale cieľ zostal rovnaký. Zničiť tradičnú rodinu, západnú civilizáciu a vytvoriť totalitnú spoločnosť. Všetky problémy, na ktoré sa odvolávajú platení homoaktivisti, sa dajú riešiť 3 – 4 všeobecnými úpravami zákonov. Nie je potrebné žiadne homosexuálne manželstvo,“ vyhlásila v minulosti dnes už bývalá straníčka Sme rodina.

    Posledným na nominačnom liste je zbrojár Juraj Kuracina, ktorého pobúril detský karneval v Banskej Bystrici. „Chlapi, nedovoľte, aby vám traumatizovali synov. Nedovoľte, aby vašim synom podsúvali, že chodiť ako b*zerant je normálne!!!“ svojho času sa rozohnil miestny poslanec Kuracina.

    - Reklama -