Allah über alles? Islamizácia Nemecka v číslach. Takto vyzerá Merkelovej politika v praxi

    0
    Známa kolínska katedrála sa vo videu „Vitajte v Islamskom štáte Nemecko“ objavuje s islamskými symbolmi (Autor: Facebook, AfD interessierte Bürger)

    Gatestone Insitute so sídlom v New Yorku zverejnil analýzu vplyvu prisťahovalcov v Nemecku na moslimskú demografickú budúcnosť. Analýza sa opiera o niekoľko štatistických údajov a správ vypracovaných vládnymi organizáciami.

    Dokument, ktorý zverejnili 1. februára na stránke denníka Rheinische Post, poukazuje, že nemecká vláda počíta s trvalým nárastom masovej migrácie, a to hlavne z Afriky, Ázie a Blízkeho východu. Dôvod je iba jeden – zachovanie veľkosti nemeckého obyvateľstva na počte okolo 83 miliónov do roku 2060.

    Merkelová nekonala humanitárne, ale vypočítavo

    Okrem iného správa píše, že nemecká kancelárka Angela Merkelová nekonala medzi rokmi 2015 až 2016, keď vpustila do krajiny 1,5 milióna moslimských migrantov, výlučne humanitárne, ale naopak, vypočítavo, aby odvrátila krivku demografického poklesu. Jej cieľ bolo zachovať budúcu životaschopnosť nemeckého blahobytu.

    Keďže väčšina migrantov, ktorí prúdia do Nemecka, pochádza z islamského sveta, narastá aj moslimská populácia v Nemecku. Do roku 2060 by tak moslimská komunita mohla predstavovať 20 miliónov obyvateľov, čo by bola jedna štvrtina z celkového počtu nemeckých obyvateľov.

    Kritici takejto otvorenosti krajiny voči migrantom upozorňujú, že nárast moslimskej populácie, pohybujúcej sa okolo šesť miliónov moslimov, zmenil celkovú tvár krajiny.

    Svedčia o tom stále rozrastajúce sa no-go zóny, snahy niektorých skupín o presadenie šaríe, polygamie či detských sobášov. Prichádza ku sociálnemu pnutiu, stupňujú sa džihádistické útoky, rastie kriminalita a počet znásilnení. V dôsledku tohto trendu nemeckí občania si stále častejšie kupujú zbrane na sebaobranu.

    Nemecká vláda však podľa Gatestone Institute nemá žiadne skutočné riešenie, ako integrovať potenciálne milióny migrantov. Pre demografický pokles sa islamizácia Nemecka zastiera multikulturalizmom.

    Podľa Spolkového štatistického úradu predpokladala nemecká vláda, že nastane pokles nemeckej populácie z terajších 82 miliónov na 73 miliónov do roku 2060, v krajnom prípade na 67 miliónov. Ale tento predpoklad sa najnovšie upravuje na základe imigrácie a veľkej pôrodnosti v moslimských komunitách.

    Od roku 2002 sa počet obyvateľov v Nemecku trvale znižoval. Nárast demografickej krivky nastáva až od roku 2012, diametrálne výrazne sa to deje až od roku 2015. Podľa spomínanej správy z denníka Rheinische Post vláda predpokladá, že miera pôrodnosti sa bude pohybovať medzi nemeckými ženami okolo 1,6 narodeného dieťaťa na ženu. Preto je podľa vlády nutné, aby do krajiny prišlo 300-tisíc prisťahovalcov ročne.

    Vládna správa tiež zdôrazňuje, že je nutné, aby sa prisťahovalci čo najrýchlejšie integrovali do pracovného pomeru z dôvodu platenia do systému sociálneho zabezpečenia. Integrácia však vôbec nie je taká ľahká, ako sa predpokladá.

    Denník Frankfurter Allgemeine Zeitung však podotýka, že 30 najväčších nemeckých firiem zamestnalo iba 54 utečencov. Hlavným problémom u migrantov je podľa firiem nedostatočná odborná kvalifikácia a neovládanie nemčiny.

    Aj Spolkový úrad práce priznáva, že úroveň vzdelania migrantov je nižšia, ako očakávali. Iba štyri percentá prisťahovalcov sú vysokokvalifikovaní, čo je zanedbateľné množstvo.

    Nemeckí daňoví poplatníci tak platili za minulý rok na podporu utečencov neuveriteľných 21,7 miliárd eur.

    Samotné nemecké ministerstvo financií hovorí o sume 93,6 miliárd eur na migračnú krízu do roku 2020. Iba 5,7 miliárd eur má ísť na jazykové kurzy a 4,6 miliardy na integráciu utečencov do pracovného procesu.

    Migranti spáchali vyše 200-tisíc trestných činov

    Ak sa pozrieme na policajné správy, ako si migranti vážia pohostinnosť, tak v roku 2015 spáchali prisťahovalci až 208 344 trestných činov. Je to 80-percentný nárast oproti roku 2014. Priemerne to vychádza na 570 trestných činov za deň a teda 23 za každú hodinu dňa.

    Toto číslo vplýva aj na bežných obyvateľov. Podľa prieskumu zverejneného na stránke welt.de, sa až 70 % Nemcov bojí o svoj život a majetok na staniciach a v podchodoch. Až 68 % respondentov si tiež myslí, že bezpečnosť v krajine sa zhoršila práve pre migrantov.

    Väčšina Nemcov si ani nemyslí, že by islam patril do Nemecka a obávajú sa islamizácie krajiny.

    Moslimská populácia v Nemecku presahuje už šesť miliónov

    Najväčším súperom Nemecka o najvyššiu moslimskú populáciu v západnej Európe je Francúzsko.

    Nárast moslimskej populácie v Nemecku je poháňaný aj politikou Angely Merkelovej, ktorá neustále volá migrantov do Nemecka a sľubuje im dobrý život. Za minulý rok tak malo prísť okolo 300-tisíc migrantov, ktorí sa pripojili ku 1,5 miliónu ďalších z predchádzajúceho roka. Podľa Ústrednej rady moslimov bolo v Nemecku najmenej 80 % imigrantov moslimov.

    Okrem migrantov však narastá aj samotná moslimská komunita. Vedecká štúdia Pew Research Center hovorí o 1,6 % náraste ročne. Na konci roka 2015 predstavovala tak moslimská populácia v Nemecku okolo päť miliónov moslimov. Ak k tomu pridáme migrantov, ktorí prišli do Nemecka v roku 2015 a 2016, plus prirodzený prírastok, tak by sa mohla moslimská populácia v Nemecku pohybovať okolo 6 262 000 moslimov. To je skoro osem percent z celkového nemeckého obyvateľstva.

    Postupne sa tak podľa Gatestone Institute napĺňajú slová historika Bernarda Lewisa, ktorý varoval, že ak budú pokračovať súčasné migračné trendy, Európa bude do konca 21. storočia islamská.

    - Reklama -