Ako ste len mohli hlasovať proti Maďarsku kvôli migrantom? Rozčúlený Paška sa pustil do smeráckych europoslancov

    0
    Jaroslav Paška (Autor: SITA)

    Jaroslav Paška na svojej sociálnej sieti Facebook napísal, že smerácki europoslanci opäť hlasovali aj proti Slovensku. Hlasovanie prebehlo aj vďaka ich hlasom rozhodnutím, aby Rada konala voči Maďarsku. „Okrem iného aj za jeho odpor voči uplatňovaniu Úniou vynucovanej utečeneckej politiky. Táto vyhrážka z Bruselu, tentoraz síce adresovaná Budapešti, je nepriamo určená aj slovenskej, poľskej, rakúskej či českej vláde, ktoré sa rovnako ako Maďari odmietajú podrobiť pochybnému rozhodnutiu Rady pre spravodlivosť a vnútorné veci EÚ, ktorá nám v roku 2015 uložila povinnosť postarať sa o cca 1500 až 2800 migrantov,“ napísal poslanec za SNS.

    Zároveň Paška zdôraznil, že podľa neho by bolo dobré, keby sa slovenskí europoslanci naučili byť v Európskom parlamente v súlade s oficiálnymi medzinárodnými pozíciami Slovenska a verejnou mienkou ľudí, ktorí ich tam zvolili.

    „Bolo by tiež dobré, aby svojím ľahkovážnym, nezodpovedným konaním NEDEHONESTOVALI oficiálne politické rozhodnutia a postoje predsedu ich vlastnej politickej strany, ako aj vlády Slovenskej republiky, ktorej pozície by mali v Bruseli reprezentovať!“ zdôraznil rozhorčený poslanec Paška, pričom na priloženej fotografii ukázal mená poslancov, ktorí takto hlasovali. Medzi nich patria napríklad Monika Flašíková-Beňová, Vladimír Maňka či Boris Zala.

    Zdroj: Facebook / Jaroslav Paška

    - Reklama -