Ako si žijú naši politici? Niektorí sa stretávajú dokonca aj vo výťahu

    0
    Komplex Bonaparte (Autor: Google.sk/maps)

    Premiér Robert Fico býva na Radvanskej ulici v bytovom komplexe Bonaparte. Len kúsom od neho býva aj exminister dopravy Ján Počiatek. Jeho luxusný dom odhadovali na 1,5 milióna eur. Počiatek však má byt aj v Bonaparte, a tak si podľa informácií Plus 7 DNÍ môžu klopať priamo na dvere. Neďaleko od nich, pri Bôriku, býva aj bývalý korunný princ Smeru, minister vnútra Robert Kaliňák.

    V Počiatkovom susedstve býva exminister kultúry Milan Kňažko, ktorého vila je trikrát väčšia ako prezidentská rezidencia. Bratislavské Staré mesto si obľúbili viacerí poslanci. Napríklad saskárka Lucia Nicholsonová či Veronika Remišová z OĽaNO-NOVA. Kúsok od prezidentského paláca zas býva exposlanec Daniel Lipšic a vo svojom susedstve má Kollárovho poslanca a podpredsedu hnutia Sme rodina Milana Krajniaka.

    Jedna z dominánt Bratislavy, vysielacia veža Kamzík, zlákala iných poslancov. Kúsok pod ňou má vilu europoslanec a predseda SaS Richard Sulík. Nižšie od neho si prenajíma byt podpredseda parlamentu Martin Glváč, ktorý sa podľa vlastných slov stretáva vo výťahu s poslankyňou za Most-Híd Editou Pfundtner.

    - Reklama -