Ako si Pellegrini, Fico a Mečiarov privatizér vyslúžili piskot od fanúšikov

    0
    Zľava: Predseda NR SR Peter Pellegrini, predseda Trnavského samosprávneho kraja Tibor Mikuš, prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik, predseda vlády SR Robert Fico počas otvorenia City Arény v Trnave (Autor: SITA)

    Ohlasy ľudí na prítomnosť týchto dvoch pánov však neboli ani zďaleka také, aké si v kútiku duše priali. Komentár na portáli Konzervativnyvyber.sk poukazuje na paralelnú situáciu medzi Mečiarom (v roku 1998) a Ficom (dnes). „Fico aj Pellegrini mali možnosť spoznať, že aký je rozdiel medzi oslavami MDŽ a realitou. Premiér Robert Fico sa pomaly dostáva do situácie, v akej bol tesne pred rokom 1998 vtedajší premiér Vladimír Mečiar. Aj on si v tom čase dokázal doviesť vlastných priaznivcov a zaplniť nimi športovú halu na Pasienkoch. To isté dnes dokáže na MDŽ aj Robert Fico,“ uviedol Konzervativnyvyber.sk.

    Komentár pokračuje slovami, že keď sa Fico a Pellegrini „vyberú na športovú udalosť, kde si prítomných vyberať nemôžu, dostane sa im vulgárnych nadávok“. Predseda parlamentu sa s takouto reakciou stretol prvýkrát počas majstrovstiev sveta v hokeji a predseda vlády na otváraní futbalového štadióna v Trnave.

    Čo spája Fica s Poórom?

    Portál HNonline.sk píše o okolnostiach stretnutia podnikateľa Vladimíra Poóra a premiéra Fica: „Stretnutie týchto dvoch mužov: Fica a Poóra je zaujímavé z jedného dôvodu. Trnavský veľkopodnikateľ (majiteľ nielen Spartaka Trnava, ale aj tamojších ŽOS Trnava) býva médiami označovaný ako muž, ktorý má blízko k Smeru. Samotný Poór toto označenie v minulosti viackrát odmietol, rovnako sa od neho dištancoval aj Fico.“

    Prekvapivé privítanie?

    Je dôležité pripomenúť, že trnavský štadión bol jeden z mnohých, ktoré podporila Ficova vláda. Jedným dychom však treba dodať, že výška dotácie pre Trnavu v hodnote 13,5 milióna eur však bola najvyššia. Na otvorení štadióna to bol, paradoxne, práve šéf trnavského štadióna Poór, ktorý zožal najväčší piskot od prítomných ľudí.


     

    - Reklama -